XEFI - Leverancier voor VSE/KMO's, ETI's en overheidsdiensten

Hosting & Back-up

XEFI Sauvegarde et hébergement

Onze hostingoplossingen

XEFI beschermt uw gegevens 

De bescherming van uw bedrijfsgegevens is heel belangrijk om de continuïteit van uw activiteiten te verzekeren. Voor onze hostingoplossingen maken we gebruik van onze eigen datacenters, die uitgerust zijn met state of the art-technologie. Op deze manier kunnen we voldoen aan de hoogste eisen voor databeveiliging en -beschikbaarheid.
 
Al onze hostingoplossingen zijn kant-en-klaar en de stroomvoorziening, duurzame koeling (green IT) en bandbreedte zijn standaard inbegrepen
 
Onze troeven :
  •  Uw gegevens worden opgeslagen in onze datacenters in Frankrijk waar ze 24/7/365 onder toezicht staan.
  •  Uw gegevens zijn altijd toegankelijk: beschikbaarheidsverbintenis voor het netwerk, gegarandeerde hersteltijd, redundante stroomvoorziening, infrastructuur onder toezicht van onze ingenieurs.
  • NEXEREN Datacenters : Uw gegevens worden beschermd, versleuteld en opgeslagen in een speciale ruimte die beschikt over de hoogste certificeringsniveaus: Tier III Design en Facility, ISO 27001, ISO 14001 en HADS (“Hébergeur Agrée de Données de Santé”, een certificering van het Franse ministerie van Volksgezondheid voor hosting van persoonlijke medische gegevens), PCI-DSS.

MEER INFO OVER DE CERTIFICERINGEN VAN ONZE DATACENTERS

XEFI-Sauvegarde-hébergement

Host uw gegevens in alle veiligheid 

UNICLOUD

Uw fysieke servers worden gehost in onze beveiligde datacenters met managed services en dagelijkse back-ups.

XEFI-Unicloud

DEDICLOUD

Onze nieuwste generatie servers van HPE, betrouwbaar en performant, in onze beveiligde datacenters met managed services en dagelijkse back-ups.

EVOLUCLOUD

U heeft geen fysieke server meer nodig, alles wordt gevirtualiseerd en gehost in onze beveiligde datacenters met managed services en dagelijkse back-ups. Eenvoudig en flexibel! Verbeter de performantie op basis van 3 criteria: geheugen, opslag en processor.

XEFI hebergement

Verhuur van serverracks

Gereserveerde ruimte voor uw infrastructuur in een cleanroom-omgeving, met een gegarandeerde beschikbaarheidsgraad van 99,98%. Host uw servers in een volledig rack of in een 1/2 rack.

E-mailhosting

Uw professionele mailbox, beheerd door XEFI.
Via de e-mailhostingservice van XEFI kunt u uw mailbox altijd en overal raadplegen en eenvoudig uw e-mails, agenda en contacten beheren.
E-mail, planning en aangepaste e-mail- en samenwerktools zijn standaard inbegrepen in onze e-mailhostingservice.

Websitehosting

De hosting van uw website op een door XEFI beheerde server: een schaalbare oplossing (uitbreiding van de opslagcapaciteit en SQL-database) in onze beveiligde datacenters met hoge beschikbaarheid en dagelijkse back-ups.

Onze back-upoplossingen

Ongeacht de omvang van uw bedrijf, back-ups zijn geen alternatief!
De externe back-upoplossing van XEFI maakt een back-up van uw gegevens en systemen in onze beveiligde datacenters ‒ die voldoen aan de GDPR-eisen (General Data Protection Regulations) ‒, zodat de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten kan worden gegarandeerd.
U kunt het beheer volledig aan ons overlaten: onze teams zijn verantwoordelijk voor het toezicht op en de monitoring van de dagelijkse back-ups. Snel herstel, gedeeltelijk of volledig, met een bewaarperiode van 7 tot 30 dagen naar keuze.

BACK-UP OP AFSTAND VAN UW SERVERS

Even efficiënt in een fysieke, virtuele of cloud computing-omgeving.

Contact
XEFI-Sauvegarde-à-distance-serveur

BACK-UP OP AFSTAND VAN UW COMPUTERS

XEFI neemt de back-up van uw laptops en desktops voor zijn rekening. De data wordt ook nog eens versleuteld om de veiligheid te verhogen.

Contact
XEFI-Sauvegarde

RAMPHERSTEL

Als uw bedrijfssysteem uitvalt (door een virusaanval, een storm …) kunt u dankzij ons rampherstelplan uw activiteiten zo snel mogelijk hervatten op virtuele servers.

Contact
XEFI-Sauvegarde-Plan-de-reprise

Neem contact met ons op !

Contact

XEFI-Matèriel-informatique