XEFI - Leverancier voor VSE/KMO's, ETI's en overheidsdiensten

Onze kant-en-klare oplossingen voor bedrijven

prestataire informatique xefi

Onze kant-en-klare oplossingen voor bedrijven

Verkoop van apparatuur

Installatie, configuratie en verkoop van computerapparatuur: desktops, laptops, servers en printers ‒ kwalitatief hoogwaardige producten van erkende fabrikanten.

Onderhoud & Managed services

Onderhoud en monitoring van informaticasystemen voor een onmiddellijke diagnose: telefonische ondersteuning van 8.30 u tot 22.00 u ‒ onderdelen, arbeids- en reiskosten inbegrepen.

Internet & Veiligheid

Oplossingen voor beveiligde breedbandverbindingen en de bescherming van bedrijfsnetwerken ‒ gegarandeerd betrouwbare en snelle verbindingen voor gegevensoverdracht en -uitwisseling.

Softwareoplossingen

Software en applicaties voor bedrijfsmanagement die de productiviteit en teamsamenwerking verbeteren.

Afdrukoplossingen

Oplossingen waarbij alles is inbegrepen: multifunctional printer of kopieermachine, levering van verbruiksartikelen, onderhoud en beheer van de apparatuur.

Hosting & Back-up

Cloudoplossingen in onze eigen datacenters in Frankrijk om een hoge beschikbaarheid en beveiliging van uw gegevens te garanderen.

Onze waarden toegevoegd

Een one-stop-shop

XEFI is een echte one-stop-shop die het merendeel van de IT-apparatuur en -dienstenbehoeften van VSE’s en KMO’s dekt. XEFI biedt haar ondernemende klanten een garantie voor gemoedsrust tegen de beste kwaliteit/prijsverhouding.

Contact
XEFI-Sauvegarde-à-distance-serveur

360° aanbiedingen

XEFI biedt alle bedrijven (KMO’s, VSE’s, ETI’s) een compleet dienstenpakket aan dat alle IT, kantoorautomatisering, software en Cloud-behoeften dekt.

Contact
xefi maintenance informatique

Op maat gemaakt voor key accounts

Voor elk specifiek Key Accounts-project, toegang tot diagnostische, audit-, projectmanagement- en aanbestedingsverwerkingscapaciteiten op deskundige commerciële mogelijkheden.

Contact
xefi offre remboursement HP

CONTACT OPNEMEN MET EEN ADVISEUR !

Contact

ZOEK UW LOKALE BUREAU !

CONTACT