XEFI - Leverancier voor VSE/KMO's, ETI's en overheidsdiensten

Wij zijn XEFI

Presentatie van de groep

Sinds 1997 staan wij klaar voor onze klanten 

Sinds de oprichting in 1997 heeft het Franse XEFI Group zowel in het SOHO-segment als bij kmo/mkb-bedrijven een reputatie opgebouwd als marktleider voor de verkoop van computer- en kantoorapparatuur en ondersteunende diensten: onderhoud, clouddiensten, managed services, beveiliging, back-up, afdrukken, softwareoplossingen.
 
Onze ambitie :  gebruiksklare producten en diensten, zonder verborgen kosten, voor professionals, ongeacht de grootte van het bedrijf: SOHO, kmo/mkb-bedrijven, midkappers en overheidsdiensten.
 
XEFI is een lokale alles-in-één-winkel die zijn klanten kant-en-klare oplossingen, maximale reactiviteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. 
 
De franchiseformule met buurtvestigingen wordt sinds 2015 met succes uitgerold. Vandaag de dag staan meer dan 120 filialen klaar om onze klanten in heel Europa van dienst te zijn.
 
Naast zijn 1300 medewerkers beschikt XEFI Group ook over 4 gecertificeerde datacenters NEXEREN waardoor wij de hele serviceketen controleren. Het eerste datacenter werd al geopend in 2013, het tweede in 2019.

Ontdek al onze oplossingen

Ik heb CFI, nu XEFI, meer dan 20 jaar geleden opgericht met één idee in gedachten: SERVICE BIEDEN !

De best mogelijke service, in alle omstandigheden, en deze elke ochtend opnieuw uitvinden.

Ik wilde een bedrijf uitbouwen dat niet alleen service biedt aan zijn klanten, maar ook aan de mannen en vrouwen die er werken. Het creëren van waarde staat voor mij centraal.

Ik had nooit durven hopen dat dit eenvoudige idee, samen met de ambitie om stap voor stap te groeien, XEFI zo ver zou brengen.

Ik verwachtte vooral niet dat we op basis van deze eenvoudige basisprincipes ook vandaag nog groeien en tegelijk trouw blijven aan ons oorspronkelijke doel !

Meer dan 20 jaar later is XEFI nog altijd een buitengewoon professioneel en menselijk avontuur, waarin veel mannen en vrouwen al zijn opgegroeid. En waarin nog ruimte is voor nieuwkomers !

Ik heet iedereen die deel wil uitmaken van ons Europese avontuur welkom ‒ klanten, partners, franchisenemers, medewerkers en stagiaires.

Ons avontuur is nog lang niet afgelopen !

Sacha ROSENTHAL

XEFI Sacha Rosenthal

XEFI in cijfers

  • +1300 MEDEWERKERS STAAN KLAAR VOOR U
  • +65K KLANTEN REKENEN ELKE DAG OP ONS
  • 24ans LEVEREN WIJ AL DIENSTEN AAN BEDRIJVEN
  • 4 DATACENTERS IN EIGEN BEHEER

Een groeiend netwerk  in Europa

  • 125 XEFI-vestigingen
  • 19 in eigen beheer
  • 106 franchises
  • 500 vestigingen in 2024
Réseau de franchise XEFI

We zijn trots

Op de datacenters in eigen beheer van XEFI Group

Onze duurzame datacenters zijn uitgerust met de beste en meest geavanceerde technologie voor de IT-architectuur, beveiliging, klimaatbeheersing en stroomvoorziening.
Onze technologiepartners zijn gerenommeerde marktleiders in hun respectievelijke vakgebieden.
Onze datacenters zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende IT-behoeften van onze klanten en gelijke tred te houden met de technologische ontwikkelingen. 
 
Onze datacenters NEXEREN hebben een zeer hoog certificeringsniveau om de veiligheid en beschikbaarheid van de gehoste data te garanderen: Tier III Design en Facility, ISO 27001, ISO 14001 en HADS (“Hébergeur Agrée de Données de Santé”, een certificering van het Franse ministerie van Volksgezondheid voor hosting van persoonlijke medische gegevens), PCI-DSS.

MEER INFO OVER ONS NEXEREN DATACENTER

Op de uitbreiding van het franchisenetwerk van XEFI Group

Vanuit zijn uitvalsbasis in het zuidoostelijke deel van Frankrijk besluit XEFI in 2014 om zijn ontwikkeling te versnellen.
XEFI ontwerpt een vernieuwend en sterk concept voor franchisenemers dat vervolgens succesvol wordt uitgerold.

De eerste vestiging opent de deuren in 2015 in Clermont-Ferrand. Sindsdien hebben meer dan 80 franchisenemers in Frankrijk en Europa hun vertrouwen gesteld in het XEFI-model.

MEER INFO OVER ONS FRANCHISENETWERK

Op het programma XEFI Gezondheid & Sport

Het programma XEFI Gezondheid & Sport moedigt onze medewerkers aan om zorg te dragen voor zichzelf en hun geliefden.

Elke dag bieden we onze medewerkers sportsessies onder professionele begeleiding. We organiseren ook geregeld groepsevenementen voor sportievelingen en minder sportievelingen.
XEFI Gezondheid & Sport wordt gedragen door sterke waarden zoals discipline, betrokkenheid, een resultaatgerichte cultuur, een ‘wij-gevoel’ en welwillendheid.

MEER INFO OVER HET PROGRAMMA XEFI GEZONDHEID & Sport